недеља, 5. октобар 2008.

It's Okay To Be Gay!


Disklejmer: A ne. Nije nikakav pro-gej NVO platio post na ovom hiper posećenom blogu.

Mislite da su američki redneci obavezno rasisti, šovinisti i kompletni diskriminatori bilo čega što i malo aludira na "gej"? Pih, kako ste samo puni predrasuda. Dopustite g-dinu
HORATIO LEE JENKINS-u da vam objasni kako stvar funkcioniše. Čovek prodire u srž jednog od nakontroverznijih socijanih problema današnjice, ali nikako sa visine... i ako je "the straightest man in the world" aaaa-ha! Da sve bude još lepše, to će vam objasniti uz zvuke pravog barskog country-a, toplim južnjačkim glasom.

Horatio, koji veoma podseća na Hank Williamsa Jr., je takođe majstor vizuelnog performansa svake vrste, u šta se i sami možete uveriti:

Ali, najveći deo svoje slave ne duguje prosvetiteljskome radu, već činjenici da je upravo on "The man who outdrank Satan"! Da, baš on. Materijani dokazi:






I definitivno ne smete zaobići njegov sajt:


www.drunkerthansatan.com

gde možete pronaći sve pesme, tekstove, vizuelne radove i pazariti kompletnu diskografiju - svaku pesmu spakovanu na po 1 audio CD, sa posebnim, nadahnutim omotima.


A naravno, evo i linkova za dwnld dva hita (mp3, 192kbps):


Mr. Jenkins je definitivno savršena razonoda za ove sumorne dane, pogotovo ako ste fan jeftinog trasha i valjanog kantrija.




"And now the Prince of Darkness is out there, puking on the carpet" :))


1 коментар:

filmuzika је рекао...

Nije ti los ovaj kao gej, Hilbili.