среда, 30. јануар 2008.

Najava: DEBELI PRECJEDNIK umesto Diverzije & S.U.S, @ Studio 21, PA


Muzičko nebo Srbije, kako god ovo glupo zvučalo, bogatije je za još jednu „tour booking“ agenciju skromnog naziva, ali velikih ambicija - „Empty Pockets”. Iskreno mogu reći da je želja gospode koja čini ovu „organizaciju“ da ime grada Pančeva promeni u Punkčevo, kako ga mnogi od milošte već godinam unazad zovu. Veliki problem sa kojim se susreću mnogi gradovi u Srbiji (da, da, ova zemlja ima i neke druge gradove sem Beograda i Novoga Sada u kojima je moguće organizovati dobru svirku, knjizevno veče, izložbu...) je taj što se uvek čeka neko dovoljno lud da povuče taj sudbonosni prvi korak. Pančevo je na svoju sreću ovaj problem prevazišlo. „Ludak“ se pojavio. Svedoci smo prošlonedeljnog veoma uspešnog nastupa osiječke Grupe Tvog Života kojim je zvanično „Empty Pockets Tour Booking“ krenula sa sprovođenjem svoje misije.

NAPOMENA: zbog zdravstvenih problema jednog od članova, prvobitno planirana Diverzija je morala da otkaže svoj nastup. Umesto njih, pojaviće se bend Debeli Precjednik, već naširoko poznati HCP sastav, takođe iz Osjeka. Članu Diverzije želimo brz oporavak.

Kao podrška, na koncertu u Pančevu, nastupa jedan od trenutno najaktivnijih bendova sa domaće punk scene - S.U.S. , mislim da njih svi već dobro znate.

Da rezimiramo:

8. 02. 2008.

DEBELI PRECJEDNIK + S. U. S. @ STUDIO 21 – PANČEVO

ULAZ: 100 din


Za više informacija evo korisnih linkova:

http://www.myspace.com/emptypocketstourbooking

http://www.myspace.com/fatprezident

http://www.myspace.com/susnroll


ps:

nosače zvuka kupite na koncertu, nema linkova za”free” download


Mr. DNA

Нема коментара: